Uniopiston kursseilta saat monipuolista terveyttä edistävää tietoutta, jonka keskiössä on uni.

Hyvä ja laadukas uni on yhteydessä koko elimistön hyvinvointiin ja toisaalta elimistö ei voi hyvin ilman laadukasta unta ja luontoyhteyttä.

Siksi HYVÄN UNEN TERVEYSOHJELMAT ovat enemmän, kuin yksittäiset vain yhteen asiaa keskittyvät kurssit, vaan mukana on koko elämän kirjo. Koska mieli ja kehon fysiologia ja jopa luonto toimivat kehossamme kuin yhtenä verkostona, en valmennuksissani erota niitä toisistaan. Olemme ihmisinä monipuolinen kokonaisuus ja aina olleet osa luontoa. Kuuntelemalla mielen ja kehon hiljaisia viestejä, voit ottaa hyvinvointisi omiin käsiisi sekä luoda omahoito-ohjelman hyvään uneen pysyen terveenä ja hyvin voivana nauttien elämästä tässä ja nyt.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Uniopiston kursseihin ja tapahtumiin!

Hyvän unen terveysohjelmien verkkokurssit ja tulevat tapahtumat 2024

Etäryhmät + verkkokurssit yhdistelmänä

Apu univaikeuksiin -verkkokurssi + etäryhmä

Tämä kurssi on apuna sinulle, joka kärsit eri syistä johtuvasta unettomuudesta, unesi on katkonaista ja ylivireystila ehkäisee rauhoittumista.

Uusi ryhmä alkaa joustavasti kerran kuukaudessa.

Kestää 4 viikkoa.

Aivo terveyttä ja hyvää unta -verkkokurssi + etäryhmä

Tämä kurssi on suunniteltu parantamaan untasi ja tueksesi aivojen hyvinvointiin, ennaltaehkäisemään muistisairauksia soveltaen FINGER -toimintamallia ja HYVÄN UNEN TERVEYSOHJELMAA.

Uusi ryhmä alkaa to 1.8.2024 ja kestää 5 viikkoa.

Verkkokurssit

Vahva immuniteetti luonnon ja unen voimalla -verkkokurssi kaikenikäisille

Terveyttä ja vahvaa vastustuskykyä HYVÄN UNEN TERVEYSOHJELMALLA SEKÄ LUONTOYHTEYDEN AVULLA.

Nyt on aika ottaa luontoterveyden supervoimat käyttöösi!

 Nyt uudistettu entistäkin laajempi kurssi alkaa to 14.9.2024.

UNIRYHMÄLÄISTEN PALAUTTEITA

”Ryhmän vetäjänä olit valoisa, myönteinen ja kaikki ryhmän jäsenet huomioiva ja nyt huomaan, että en enää pelkää nukkumaan menoa.”

”Olit aivan huippuvetäjä kurssille! Ihanan ymmärtäväinen, asiantunteva ja aiheesta innostunut! Suosittelisin kurssejasi kenelle tahansa.”

”Aamuyön heräämiset ovat vähentyneet tosi paljon. Vaikka välillä herään ja valvonkin, ei se stressaa.”

”Sain paljon uudenlaisia näkemyksiä uneen vaikuttavista tekijöistä.”

Usein kun illalla pitäisi rauhoittua, hermosto käy ylikierroksilla ja on vaikeaa rentoutua ennen nukkumaan menoa. Keinoja on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin, mutta yksi hyvä keino on ottaa värikynät käteen ja alkaa värittämään kaunista Mindfulness- pohjaista MANDALA-kuviota. MANDALA -kuvion värittäminen on hyödyllinen taideaktiviteetti, joka voi tarjota myös  monia terveysetuja.

Tutkimuksienkin mukaan väritteleminen rauhoittaa ja rentouttaa sekä tekee hyvää myös aivoille.

Saat vietyä hetkeksi ajatuksiasi muualle kun keskityt värittämiseen, kauniisiin väreihin ja lisäksi saat onnistumisen kokemuksen upeasta lopputuloksesta.

Haluaisitko kokeilla sopisiko värittäminen sinulle rentoutumisen keinona? Voit tilata nyt Uniopiston ilmaisia Mindful pohjaisia MANDALA- värityskuviota. Anna luovuudellesi mahdollisuus vapautua värien muodossa ja samalla mielesi tyyntyä rauhalliseen olotilaan. Voit tulostaa myös useamman kappaleen ja värittää vaikka koko perheen kanssa yhdessä.

Voit tilata ilmaiset  Uniopiston MANDALA – värityskuviot alta.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00